Erik (21) havnet i vill kamp med en mink om fiskefangsten

- Den ga seg aldri, sier broren Patrick (22).

GA SEG ALDRI: Her er minken som aldri ga seg. Til slutt fikk den fisken den kjempet om. I bakgrunnen fiskeren Erik Krohn-Hansens kamerat Tobias Martens (22). Foto: Patrick Tuntland.
GA SEG ALDRI: Her er minken som aldri ga seg. Til slutt fikk den fisken den kjempet om. I bakgrunnen fiskeren Erik Krohn-Hansens kamerat Tobias Martens (22). Foto: Patrick Tuntland. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi var ute og fisket, og fikk berggylte og fisk som vi egentlig ikke pleier å ta vare på, og så plutselig, da broren min hadde fått en fisk på kroken, hoppet en mink rett på fisken. Den holdt seg skikkelig godt fast, og ga en skikkelig fight, forteller Patrick Tuntland (22), en av de tre fiskerne som torsdag fikk uventet konkurranse.

Det var Patricks stebror Erik Krohn-Hansen (21) som fikk en fisk på kroken - og deretter måtte slåss med en mink.

Ga seg aldri Den uvanlige fiskehistorien, fra Sotra utenfor Bergen, er også uvanlig godt dokumentert. Patrick tok bilder, mens kompisen Tobias Martens (22) hjalp Erik med fiskingen. Bildene viser en usedvanlig pågående mink, i vill kamp for å sikre seg en fisk som allerede har bitt på noen andres krok.

Patrick forteller at minken på ett tidspunkt gjemte seg inne blant noen steiner, mens den fortsatt klynget seg til fisken. Fordi de tre fiskerne trodde at den kanskje satt fast i kroken, den også, ble de i tvil om hva de skulle gjøre.

Testet grensene - Men til slutt dro vi til, og da slapp den taket. Men så tok den tak igjen, og den ga seg aldri, sier Patrick.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer