Erik Solheim kuttet til blods på valgarrangement

Miljøvernminister Erik Solheim (SV) ble stukket i armen med en saks og kjørt med ambulanse til legevakten under et valgarrangement i Oslo lørdag ettermiddag.

Erik Solheim kuttet til blods på valgarrangement
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  Miljøvernminister Erik Solheim (SV) ble stukket i armen med en saks og kjørt med ambulanse til legevakta under et valgarrangement  på  Universitetsplassen i Oslo lørdag ettermiddag.

Solheim deltok på et arrangement i regi av miljøorganisasjonene i kampanjen «Klima sett fra sør», og det var statsråden selv som skadde seg saksa da han skulle stikke hull på en ballong.

- Det så nok mer dramatisk ut enn det vi kan oppsummere en time etterpå. Solheim har nettopp fått sydd  ett sting eller to og er på vei hjem med plastret arm, sier kommunikasjonsrådgiver Gard Nybro-Nielsen i Miljøverndepartementet til Dagbladet.no.

Han var med Solheim både under det dramtiske valgkamparrangementet og på legevakta.

- Må ha truffet blodåre

I forbindelse med arrangementet skulle Solheim konkurrere mot Nikolai Astrup (H), Marianne Marthinsen (Ap) og Alvhild Hedstein (V) om hvem som kutter mest CO2-utslipp. Dette skulle de gjøre ved kutte i stykker flest mulig ballonger.

- Solheim ble nok for ivrig, og han må ha truffet en blodåre i underarmen. Det var mye blod, men Solheim er i fin form og fortsetter sitt program som planlagt. Han skal til Svalbard søndag kveld med FNs generalsekretær Ban Ki-Moon. Han hadde ikke noe valgkampprogram før den tid, sier Nybro-Nielsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer