Eriksson forstår ikke «jævelskap»-stempelet

Ble hudflettet av Yngve Hågensen.

RISTER PÅ HODET: Arbeidsminister Robert Eriksson skjønner ikke kritikken fra Yngve Hågensen. Her er han sammen med Ketil Solvik-Olsen (f.v.), Per Sandberg og Anders Anundsen under Fremskrittspartiets landsmøte på Gardermoen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix
RISTER PÅ HODET: Arbeidsminister Robert Eriksson skjønner ikke kritikken fra Yngve Hågensen. Her er han sammen med Ketil Solvik-Olsen (f.v.), Per Sandberg og Anders Anundsen under Fremskrittspartiets landsmøte på Gardermoen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet): Yngve Hågensen lot arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) gjennomgå i sin 1. mai-tale i Levanger, skriver Levangeravisa.

Den tidligere LO-toppen viste til den politiske streiken i januar.

- LO, Unio og YS og mange andre gikk sammen i en politisk streik vi nesten ikke har sett maken til i etterkrigstid. Det var en streik mot en borgerlig regjerings politikk, den blåblå regjeringen som er den mest konservative regjeringen vi har hatt i etterkrigstiden. Demonstrasjonen samlet ikke titusener, men hundretusener landet over. Ikke minst her i Nord-Trøndelag, hvor fadderen til jævelskapen kommer fra, sa Hågensen.

- Avslører seg Dagbladet møtte i kveld Eriksson under Frp's landsmøte på Gardermoen.

- For meg avslører Yngve Hågensen seg på det sterkeste ved at han er mer opptatt av hvor makta skal ligge enn at arbeidsfolk skal ha selvbestemmelse. De vedtatte endringer som jeg la fram for Stortinget innebærer mer makt til den lokale tillitsvalgte, den ansatte og den enkelte virksomhet til å kunne avtale lokale løsninger som passer dem, sier arbeids- og sosialminister Robert Eriksson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.