Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Eriksson til løvens hule

Arbeidsministeren taler til de streikende klokka 15.

APPELL: Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) har bedt om å få tale til de streikende foran Stortinget. Foto: Endre Vellene
APPELL: Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson (Frp) har bedt om å få tale til de streikende foran Stortinget. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Arbeids- og sosialminister vil møte de streikende foran Stortinget i Oslo. Klokka 15 skal han holde apell og forklare bakgrunnen for endringene i arbeidsmiljøloven, får Dagbladet opplyst i departementet.

Flere hender Har lagt ut informasjon om endringene på departementets hjemmeside i dag:

- I årene framover trenger vi flere hender i arbeid. Derfor må vi la dem som ønsker det få stå lengre i jobb, vi må inkludere flere i arbeid og legge til rette for at arbeidstid og familieliv kan gå bedre i hop. Dette er grunnlaget for at regjeringen foreslår endringer i arbeidsmiljøloven.
  
Trygt og fleksibelt - I regjeringsplattformen ble det varslet at regjeringen vil se på reglene om midlertidig ansettelse, arbeidstid og aldersgrenser. Regjeringen har lyttet til innspill underveis. Forslagene som nå er lagt fram for Stortinget legger til rette for at vi i framtida skal ha et trygt, fleksibelt og familievennlig arbeidsliv med plass for alle, skriver Eriksson.

Les mer i Livestudio