- ERKJENNER KNIVSTKK: En 28 år gammel mann skal ha innrømmet å knivstukket en 20 år gammel mann som senere døde av skadene. En 31-åring, som også var tilstede i leiligheten i Alnagata i Gamlebyen for én måned siden, er nå løslatt fra varetekt.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
- ERKJENNER KNIVSTKK: En 28 år gammel mann skal ha innrømmet å knivstukket en 20 år gammel mann som senere døde av skadene. En 31-åring, som også var tilstede i leiligheten i Alnagata i Gamlebyen for én måned siden, er nå løslatt fra varetekt. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

- Erkjenner å ha knivstukket 20-åring som døde

Mann (28) skal ha innrømmet i avhør. 31-åring løslatt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 28-årig mann skal i avhør ha innrømmet å ha knivstukket Emil Rygge (20) på en fest i Gamlebyen i Oslo for én måned siden. 20-åringen døde senere på sykehus.

En 31-åring er også siktet i saken, men ble løslatt før helgen, skriver VG.

De to er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Politiadvokat Elisabeth Herskedal i Oslo politidistrikt opplyser at mistanken mot 31-åringen er svekket.

- Siktelsen mot ham er imidlertid ikke henlagt, og etterforskningen vil pågå ennå en stund, forteller politiadvokaten.

Det var på morgenen 15. oktober i år at tre personer ble funnet hardt skadd da politi og ambulansepersonell rykket ut til en leilighet i Alnagata i Oslo.

Ifølge VG har 28-åringen erkjent at han påførte 20-åringen knivskader.

- Jeg kan ikke kommentere hva som er framkommet i avhør. Dokumentene i saken er klausulert, sier den siktede forsvarer, advokat Arild Holden.

20-årige Emil Rygge fra Spydeberg i Østfold skal ifølge avisa ha blitt invitert på fest da han tilfeldigvis passerte leiligheten der 28-åringen og 31-åringen holder til.

Begge de siktede i saken ble 18. oktober varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, men 31-åringen er nå altså løslatt.
NTB