Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Erkjenner å ha slått ned 27-åring som døde

En 20-åring fra Vestfold erkjenner å ha slått mannen og er foreløpig siktet for grov legemsbeskadigelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Den 27 år gamle mannen som natt til søndag ble slått ned på en pub i Stavern, døde av skadene søndag kveld. En 20-åring fra Vestfold erkjenner å ha slått mannen og er foreløpig siktet for grov legemsbeskadigelse.


Avdøde, en 27 år gammel bergenser som var i Stavern på et kurs i regi av Redningsselskapet, ble ved 01.30-tiden natt til søndag slått ned inne på Tordenskjold Pub i Stavern.

Han ble erklært død på Ullevål sykehus klokken 19.45 søndag kveld

Bevisstløs

- Han skal ha fått flere harde knyttneveslag i ansiktet, sier politiadvokat Hans Henrik Aske i Vestfold politidistrikt til NTB.

En politipatrulje ble tilkalt, men da den kom fram, var gjerningsmannen løpt fra området mens den skadde mannen lå bevisstløs igjen.

Tilstanden ble vurdert som så alvorlig at han med en gang ble sendt med ambulansehelikopter til Ullevål universitetssykehus i Oslo.

Ikke avhørt

Søndag ble flere personer brakt inn til avhør hos politiet. I løpet av morgentimene ble den siktede 20-åringen pågrepet i et hus i nærheten av sin bolig. Søndag kveld var han fortsatt ikke avhørt. 20-åringen har fått oppnevnt Tollef Skobba som sin forsvarer.

- Han har sittet i samtaler med sin forsvarer hele dagen. Den siktede vil avhøres mandag, forteller politiadvokat Olaf Kløvstad til NTB.

20-åringen er foreløpig siktet for grov legemsbeskadigelse.

- Mandag tar vi stilling til om siktelsen skal utvides sier Kløvstad.

20-åringen risikerer at siktelsen mot ham utvides til legemsbeskadigelse med døden til følge eller for forsettlig drap.

Erkjenner forholdet

20-åringen som sitter fengslet i Tønsberg, erkjenner å ha stått bak voldsepisoden ifølge forsvareren.

- Min klient er helt knust etter at han fikk vite at mannen som han slo er dÃd, Han er fryktelig lei seg, sier advokat Tollef Skobba til Bergensavisen.

- Han tenker mye på familien og de etterlatte til den døde, og er selvsagt langt nede, sier advokaten, som i løpet av dagen har hatt lange samtaler med 20-åringen.

Den unge mannen vil trolig ikke bli fremstilt for fengsling mandag. Først skal han i politiavhør i Larvik.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media