- Erna er selv en dårlig leder

Frp´s nestleder Per Sandberg svarer Høyre-leder Erna Solberg med samme mynt.

KRANGLER OM LEDERSKAP: Nestleder i Frp Per Sandberg irriterer seg kraftig over at Høyre-leder Erna Solberg går til angrep på Siv Jensens lederegenskaper, og svarer med samme mynt tilbake. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
KRANGLER OM LEDERSKAP: Nestleder i Frp Per Sandberg irriterer seg kraftig over at Høyre-leder Erna Solberg går til angrep på Siv Jensens lederegenskaper, og svarer med samme mynt tilbake. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sandberg mener det er en dårlig strategi av Erna Solberg å kritisere mulige regjeringspartnere. - Nå trenger Erna Solberg litt ferie, både fra EU og andre saker som Frp har et klart standpunkt på. Hvis hun ikke vil ta ferie bør hun heller bruke tida på eget parti. Det er manglende lederegenskaper fra hennes side at hun heller bruker tida på å kritisere oss, sier Per Sandberg til Dagbladet.no.

Frp´s nestleder synes det er helt feil strategi at Erna Solberg i dag går ut i Dagbladet og kritiser Siv Jensen, hvis høyrelederen er interessert i å få til regjeringsskifte.

Solberg mener Frp-lederen må si klart fra om hun er for eller i mot norsk medlemskap i EU.

- En med ambisjoner om å lede landet kan ikke backe ut på et så viktig standpunkt i forhold til Norges posisjon i Europa. Siv svikter når det gjelder å ta på seg nasjonale lederoppgaver. Det er rett og slett mangel på lederskap, sier Solberg.

Nå skyter flere sentrale Frp-politikere tilbake.

- Dette vitner virkelig om dårlige lederegenskaper. En leder skal være samlende, og da går man ikke ut og selger eget produkt ved å kritisere andre, sier Per Sandberg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer