Rihanna og Erna i hemmelig møte

Erna festet med Emma Stone

Statsministeren tok regnskapet foran 70 000 publikummere etter Stephen Colberts invasjon av Solbergs Twitter-konto.

FEST: Erna Solberg og skuespiller Emma Stone rocket sammen til rapperen Kendrick Lamar etter at statsministeren hadde snakket til 70 000 publikummere og millioner av TV-seere da hun sto fra scenen i Central Park i New York under Global Citizen-konserten. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): - Bare se på vikingene. De innførte idiotisk skjeggmote lenge før hipsterne i Brooklyn, sa komikeren Stephen Colbert i fjor, da han utfordret twitterlegionen til å invadere statsminister Erna Solbergs twitter-konto med oppfordringer om å støtte utdanningsprosjekter for jenter i fattige land.

Tusenvis av mennesker fra hele verden tok oppfordringen og på lørdag gikk Erna Solberg på scenen i Central Park i New York, gjorde opp regnskapet og takket for engasjementet foran 70 000 publikummeren og millioner av TV-seere.

- Dere har twitret til meg, sendt eposter og ringt med noen tusen ganger og satt press på verdens ledere med mitt favorittemne som er utdanning, sa statsminister Solberg til folkemassen.

Hemmelig møte

Før Solberg gikk på scenen møtte hun Dagbladet i køen av kjendiser som oppholdt seg på det «grønne» rommet i Central Park.

- Jeg skal si at utdanning er viktig og vil takke for det engasjementet som mange av de som er har. De som er her har utøvd et engasjement på sosiale medier for de forskjellige bærekraftmålene, sier Solberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer