Slik vil Ap bygge et tryggere Norge

-Erna og Siv skaper økt utrygghet

Trygghet fra trusler og trygghet for arbeid og i arbeid er stikkord for Aps partiprogram.

TRYGT NORGE: Trygghet for arbeid og i arbeid er stikkord for Aps partiprogram, forteller nestleder og leder av programkomiteen, Hadia Tajik.   Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
TRYGT NORGE: Trygghet for arbeid og i arbeid er stikkord for Aps partiprogram, forteller nestleder og leder av programkomiteen, Hadia Tajik. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi lever i en urolig tid. I Norge ser vi det med høy arbeidsledighet, i verden med en krevende sikkerhetssituasjon. Partiprogrammet vil preges av dette bakteppet. Vi vil ruste Norge for årene som kommer, og vi tror vi står bedre rustet sammen, sier Ap-nestleder og leder av programkomiteen Hadia Tajik til Dagbladet.

Sist helg var et ett år til valget. Programmet Ap skal vinne valget på, blir vedtatt på landsmøtet til våren. Et utkast blir klart ved utgangen av året. Tajik lover at en del av forslagene vil sendes på høring i løpet av høsten.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer