Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Erna oppsummerer 2015: Årets tøffeste jobb

Statsministeens vanskeligste oppgave dette året var å fortelle familien til Ole Johan Grimsgaard-Ofstad om at han var drept av IS-terrorister i Syria.

KREVENDE ÅR: Terrorangrepene i Paris og drapet på et norsk gissel har vært de tøffeste sakene for Erna Solberg i 2015. Det mest gledelige er nordmenns engasjement for å hjelpe flyktninger. I går oppsummerte statsministeren året på en pressekonfernse i regjeringens representasjonsbolig. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
KREVENDE ÅR: Terrorangrepene i Paris og drapet på et norsk gissel har vært de tøffeste sakene for Erna Solberg i 2015. Det mest gledelige er nordmenns engasjement for å hjelpe flyktninger. I går oppsummerte statsministeren året på en pressekonfernse i regjeringens representasjonsbolig. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når Dagbladet ber statsminister Erna Solberg rangere de tyngste og mest krevende sakene i året som er på hell, svarer hun terrorangrepene i Paris og IS-terroristenes likvidering av en norsk borger.

- Gisselsaken, som henger sammen med terror, har vært en anstrengende sak. Et norsk gissel ble, etter all sannsynlighet, drept. Det var utenriksminister Børge Brende som hadde mest kontakt med familien. Men også jeg har vært i kontakt med dem to ganger, og snakket med dem den dagen vi fikk opplysningene om at han etter all sannsynlighet var drept.

- Det å snakke med familien og oppleve sorgen, var tøft. Du hører hvor vondt de har det. Det har jo vært en pine for familien å vite om fangenskapet over lang tid, sier Solberg.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 MÅNED*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr måned. 0,03 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99kr/mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. 2,77 per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99kr/mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?