Erna-rådgiver til First House

Haakon Dagestad ikke med i Ernas nye team.

IKKE MED:  Erna Solbergs pressesjef de siste årene, Haakon Dagestad, blir ikke med Erna Solberg inn i regjeringskontorene, og går til First House. Her på kveldsflyet til Bergen dagen før valget. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
IKKE MED: Erna Solbergs pressesjef de siste årene, Haakon Dagestad, blir ikke med Erna Solberg inn i regjeringskontorene, og går til First House. Her på kveldsflyet til Bergen dagen før valget. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):- Jeg har vært med på en spennende og innholdsrik reise i Høyre de siste årene. Nå har jeg et ønske om å jobbe med politikk og samfunn samt strategisk virksomhetskommunikasjon, sier Dagestad i en pressemelding fra sin nye arbeidsgiver.

Ap-kolleger Solbergs pressesjef blir kollega med blant andre tidligere Ap-statsråd Bjarne Håkon Hanssen og de tidligere Ap-statssekretærene Jan Erik Larsen, Torbjørn Giæver Eriksen, Morten Wetland og Ketil Lindseth. De tidligere Frp-politikerne Tor Mikkel Wara og Sylvi Listhaug jobber også i First House.

Ikke med videreDagestad som har vært Erna Solbergs pressesjef og nære medarbeider i tre og et halvt år, slutter altså idet Høyre er på vei inn i regjeringskontorene.

Etter det Dagbladet erfarer, er Dagestad ikke tiltenkt en rolle i Ernas nye team.

Til SMKLeder for Høyrekvinnene, Julie Brodtkorb, er allerde blinket ut til en oppgave på statsministerens kontor (SMK), trolig som stabsjef. Nåværende kommunikasjonssjef i Høyre, Sigbjørn Aanes, blir etter det Dagbladet erfarer, statssekretær for presse ved SMK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer