Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Erna-rådgiver til First House

Haakon Dagestad ikke med i Ernas nye team.

IKKE MED:  Erna Solbergs pressesjef de siste årene, Haakon Dagestad, blir ikke med Erna Solberg inn i regjeringskontorene, og går til First House. Her på kveldsflyet til Bergen dagen før valget. 
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
IKKE MED: Erna Solbergs pressesjef de siste årene, Haakon Dagestad, blir ikke med Erna Solberg inn i regjeringskontorene, og går til First House. Her på kveldsflyet til Bergen dagen før valget. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):- Jeg har vært med på en spennende og innholdsrik reise i Høyre de siste årene. Nå har jeg et ønske om å jobbe med politikk og samfunn samt strategisk virksomhetskommunikasjon, sier Dagestad i en pressemelding fra sin nye arbeidsgiver.

Ap-kolleger
 Solbergs pressesjef blir kollega med blant andre tidligere Ap-statsråd Bjarne Håkon Hanssen og de tidligere Ap-statssekretærene Jan Erik Larsen, Torbjørn Giæver Eriksen, Morten Wetland og Ketil Lindseth. De tidligere Frp-politikerne Tor Mikkel Wara og Sylvi Listhaug jobber også i First House.

Ikke med videre
Dagestad som har vært Erna Solbergs pressesjef og nære medarbeider i tre og et halvt år, slutter altså idet Høyre er på vei inn i regjeringskontorene.

Etter det Dagbladet erfarer, er Dagestad ikke tiltenkt en rolle i Ernas nye team.

Til SMK
Leder for Høyrekvinnene, Julie Brodtkorb, er allerde blinket ut til en oppgave på statsministerens kontor (SMK), trolig som stabsjef. Nåværende kommunikasjonssjef i Høyre, Sigbjørn Aanes, blir etter det Dagbladet erfarer, statssekretær for presse ved SMK.

Dagestad sier han slutter i Høyre og begynner i ny jobb i First House etter eget ønske.

Spennende
- For meg et det et helt naturlig valg nå. Det har hatt en fantastisk tid i Høyres Stortingsgruppe, men er dette jeg jeg har lyst til og er utdannet til, sier Dagestad som er bachelor i PR og kommunikasjon, og nå er i ferd med å avslutte executive master of management på BI.
 
- De fleste av mine kolleger i Høyre vil få en fantastisk spennende tid framover. Vi har forskjellige ønsker. Mitt ønske er å jobbe i skjæringspunktet næringsliv/politikk/samfunn, sier Dagestad.

Han signerte avtalen med First House i går, og tar nå ferie fram til 21. oktober.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media