Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Erna, Siv og Trine: - Kan klare oss uten Knut Arild

De vil gjerne ha med KrF i regjering. Men Erna Solberg, Siv Jensen og Trine Skei Grande tror velgerne kan gi dem rent flertall i 2021.

VIL STYRE: Erna Solberg, SIv Jensen og Trine Skei Grande vil gjerne ha med seg Knut Arild Hareide inn i regjeringen for å styrke det borgerlige prosjektet. Men det satser også på å klare å beholde makta uten ham. Ved å styre godt og holde velgere og partiorganisasjoner fornøyde, tror de det er mulig å få flertall for Høyre, Frp og Venstre i 2021. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VIL STYRE: Erna Solberg, SIv Jensen og Trine Skei Grande vil gjerne ha med seg Knut Arild Hareide inn i regjeringen for å styrke det borgerlige prosjektet. Men det satser også på å klare å beholde makta uten ham. Ved å styre godt og holde velgere og partiorganisasjoner fornøyde, tror de det er mulig å få flertall for Høyre, Frp og Venstre i 2021. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det viktigste argumentet er jo de politiske sakene. I valgkampen sa Knut Arild Hareide at han hadde fått til veldig mye i samarbeid med oss. Skrytelista han la fram på sin oppsummerende pressekonferanse, var saker de hadde fått til med oss. Så er det en del saker de mener de ikke har fått gevinst for. Det er jo et argument for å sitte i regjering, sier statsminister Erna Solberg (H) til Dagbladet.

Kulturminister Trine Skei Grande (V) stemmer i:

- Vi får tilgang på talerstoler vi ellers ikke hadde fått. Mye av det vi bidrar med inn på kulturfeltet, blir veldig godt mottatt. Det var ikke noe vi fikk til med de påplussingene vi gjorde tidligere på kulturbudsjettene. Vi har nå et helt annet grep om feltet. Vi har vært i regjering i 150 dager, og i 50 av dem har jeg vært på reise i Norge. Det gir oss jo en mulighet til å synes der ute, sier Grande.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

VI FEIRER 100 000 ABONNENTER! Les du også, nå kun 100 kroner for hele 2020.

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

TILGANG I HELE 2020*

VI FEIRER 100 000 ABONNENTER!

100 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP TILGANG I HELE 2020*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

TILGANG I HELE 2020* 100 kr til 1 jan 2021. Fornyes automatisk til 795,-/år

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED**

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

KJØP 1 MÅNED**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED** 1 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/mnd

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr 3 måneder. Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (795,-/år). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (99,-/måned). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?