ALEPPO TIRSDAG: Medlemmer av det syriske sivilforsvaret, også kjent som De hvite hjelmene, bærer bort en hardt skadd innbygger etter at det russiskstøtte luftforsvaret har bombet et boligstrøk i Syrias største by Aleppo. Foto: White Helmets/AP/NTB Scanpix.
ALEPPO TIRSDAG: Medlemmer av det syriske sivilforsvaret, også kjent som De hvite hjelmene, bærer bort en hardt skadd innbygger etter at det russiskstøtte luftforsvaret har bombet et boligstrøk i Syrias største by Aleppo. Foto: White Helmets/AP/NTB Scanpix.Vis mer

Erna Solberg: - Russland har spesielt ansvar i Syria

Dypt bekymret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsminister Erna Solberg (H) er dypt bekymret over utviklingen i Syria, og sier Russland har et spesielt ansvar for å stoppe krigshandlingene.

Under en pressekonferanse fredag sa statsministeren at hun er dypt bekymret for utviklingen i Syria, hvor det blir gjennomført angrep på sivile, sykehus og nødhjelpskolonner.

- Norge fordømmer dette på sitt sterkeste, sa Solberg, og la til at verst er situasjonen i Aleppo, spesielt utsatte er kvinner og barn.

Det advares om en humanitær katastrofe, og Russland, med sin store tilstedeværelse og støtte til Assad, har et spesielt ansvar for å stoppe krigshandlingene, sa Solberg.

(NTB).