Erna Solberg møter Bill Clinton i dag

Den tidligere amerikanske presidenten kommer til middag i statsministerboligen.

SKAL MØTE ERNA SOLBERG: USAs tidligere president Bill Clinton møter i dag statsminister Erna Solberg i statsministerboligen i Oslo. Foto: NTB Scanpix
SKAL MØTE ERNA SOLBERG: USAs tidligere president Bill Clinton møter i dag statsminister Erna Solberg i statsministerboligen i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Statsminister Erna Solberg møter i dag tidligere president i USA, Bill Clinton. De møtes til en «uformell samtale», ifølge VG, som var først ute med saken.

Tor Aagaard Borgersen ved statsministerens kontor bekrefter besøket overfor Dagbladet. Clinton er på et privat besøk i Norge og har rettet en henvendelse til statsministeren om et møte.

- Det kom en henvendelse fra Clinton om et møte med statsministeren som hun har takket ja til. Det er et uformelt møte, så agendaen er ikke formalisert, men det er naturlig at områder der det i dag er en del samarbeidspunkter kommer opp, sier Borgersen, og nevner FNs bærekraftsmål, helse og Aidsproblematikk, som både Norge og The Clinton Foundation er engasjert i.

- Vi vet han er i Skandinavia, men vi vet ikke hvorfor han er her, sier Borgersen.

Solberg skal møte Clinton til middag i statsministerboligen i kveld, og en høyst begrenset del av Solbergs stab får anledning til å delta. Møtet mellom Solberg og Clinton skal ha en lav profil uten spesielle avklarte tema for diskusjon, bekrefter kilder tett på statsministeren overfor Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer