Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Erna Solberg om varsler­sakene: - Jeg har ikke blitt ført bak lyset

Statsministeren er likevel klar på at hun burde blitt varslet om Kristian Tonning Riise samtidig som Høyres parlamentariske leder Trond Helleland.

I DAVOS: Mens det stormer rundt Høyre og partiets håndtering av varsler om seksuell trakassering, er Erna Solberg til stede på World Economic Forum i Davos i Sveits.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
I DAVOS: Mens det stormer rundt Høyre og partiets håndtering av varsler om seksuell trakassering, er Erna Solberg til stede på World Economic Forum i Davos i Sveits. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

DAVOS: Statsminister Erna Solberg (H) tok til orde for en #metoo-inspirert kampanje mot korrupsjon under World Economic Forum (WEF) i Davos tirsdag. Samtidig fortsetter metoo-stormen i statsministerens eget parti med uforminsket styrke på hjemmebane.

- Hvordan er det å være i Davos nå, med tanke på alt som foregår i Høyre der hjemme i Norge?

- Dette er noe vi har lovet å gjøre lenge, og som co-chair (en av sju møteledere for årets forum, red.anm.) så synes jeg det er riktig å være her. Men jeg har god kontakt med dem som jobber hjemme. Vi har også god kontroll på hvordan vårt arbeid foregår, sier Solberg til Dagbladet.

- Ikke ført bak lyset

- Når var første gang du fikk høre om varslene mot Tonning Riise, eller spesielt forhold som dreide seg om alkoholkultur og sjekking?

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?