Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Erna Solberg tråkket feil og forstuet foten

- Statsministeren får en roligere start på vinterferien enn planlagt, ifølge statssekretær Sigbjørn Aanes.

FORSTUET FOTEN: Erna Solberg tråkket feil på vei ut av bilen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FORSTUET FOTEN: Erna Solberg tråkket feil på vei ut av bilen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Statsminister Erna Solberg (H) har forstuet foten og får dermed en rolig start på vinterferien.

- Det er en forstuing av foten. Og det kommer ikke til å påvirke programmet hennes, utover at det blir en litt roligere start på vinterferie enn planlagt, sier statssekretær Sigbjørn Aanes til NTB tirsdag kveld.

Uhellet skjedde da Solberg skulle til Bergen og tråkket feil da hun gikk ut av bilen ved Oslo lufthavn.

- Hun har gjennomført programmet sitt i Bergen. Nå skal hun sitte med foten litt høyt med en kopp te og slappe av. Vi er alle litt spent på hvordan det går. Det kan fort resultere i mange eposter og sms-er med nye oppdrag, utdyper Aanes.

«Nå skulle jeg ha tre dagers vinterferie, men blir nok sittende med foten høyt. Heldigvis har jeg en bunke uleste bøker!», skriver statsministeren på Facebook tirsdag.

Øverst i bunken på bildet hun har lagt ut, ligger "Stealing people" av Robert Wilson. Nummer to i bunken på fem er Frode Gryttens "Menn som ingen treng".

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling