Du leser nå Dagbladet Pluss
SKATTEFEST: Det er de rikeste som kommer til å få mest i skatteletter de neste fire årene dersom Erna Solberg beholder makten. Det bekrefter statsministeren. Her i møte med stavangerordfører Christine Sagen Helgø i går. Foto: Lars Eivind Bones
SKATTEFEST: Det er de rikeste som kommer til å få mest i skatteletter de neste fire årene dersom Erna Solberg beholder makten. Det bekrefter statsministeren. Her i møte med stavangerordfører Christine Sagen Helgø i går. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Erna Solbergs skatteinnrømmelse: - Ikke til å unngå at rike får mest

Statsministeren mener det er uunngåelig at Norges rikeste får mest i skattelette med henne som regjeringssjef. Eksperter hevder Solberg tar feil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ÅLESUND (Dagbladet): Erna Solberg lover at regjeringen kommer til å fortsette sin nåværende skattepolitikk dersom hun blir gjenvalgt for fire nye år. Statsministeren innrømmer at denne retningen vil gi landets rikeste de største skattelettene.

- I prosent er det de med lavest inntekt som har fått størst skattelette under denne regjeringen. Men det vil alltid være sånn at de med høyest formue og inntekt vil ha høyest skattelette i kroner og øre. Det kan vi ikke unngå, sier Solberg.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer