Erna Solbergs skatteinnrømmelse: - Ikke til å unngå at rike får mest

Statsministeren mener det er uunngåelig at Norges rikeste får mest i skattelette med henne som regjeringssjef. Eksperter hevder Solberg tar feil.

SKATTEFEST: Det er de rikeste som kommer til å få mest i skatteletter de neste fire årene dersom Erna Solberg beholder makten. Det bekrefter statsministeren. Her i møte med stavangerordfører Christine Sagen Helgø i går. Foto: Lars Eivind Bones
SKATTEFEST: Det er de rikeste som kommer til å få mest i skatteletter de neste fire årene dersom Erna Solberg beholder makten. Det bekrefter statsministeren. Her i møte med stavangerordfører Christine Sagen Helgø i går. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Publisert

ÅLESUND (Dagbladet): Erna Solberg lover at regjeringen kommer til å fortsette sin nåværende skattepolitikk dersom hun blir gjenvalgt for fire nye år. Statsministeren innrømmer at denne retningen vil gi landets rikeste de største skattelettene.

- I prosent er det de med lavest inntekt som har fått størst skattelette under denne regjeringen. Men det vil alltid være sånn at de med høyest formue og inntekt vil ha høyest skattelette i kroner og øre. Det kan vi ikke unngå, sier Solberg.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer