Erna vil samarbeide med Jens

Om sykefravær.

KLAR TALE:
Partileder Erna Solberg under Høyre sitt sentralstyremøte på Høyres hus i Oslo søndag ettermiddag. Blant hovedpunktene Solberg snakket om var at de nå legger frem en samlet plan for hvordan de kan få flere mennesker inn i arbeidslivet.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix
KLAR TALE: Partileder Erna Solberg under Høyre sitt sentralstyremøte på Høyres hus i Oslo søndag ettermiddag. Blant hovedpunktene Solberg snakket om var at de nå legger frem en samlet plan for hvordan de kan få flere mennesker inn i arbeidslivet. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Høyres leder Erna Solberg mener at sykefraværet og trygdeeksplosjonen må løses over partigrensene og utenfor skyttergravene. Hun rekker ut en samarbeidets hånd til statsminister Jens Stoltenberg (Ap). Solberg brukte mye av hovedinnlegget på partiets sentralstyremøte søndag til å beskrive det hun kalte Høyres helhetlige plan for å få flere mennesker inn i arbeidslivet. — Vi hører positive signaler fra statsministerens side og synes det er bra at han får inspirasjon fra den borgerlige regjeringen i Sverige for å finne løsninger. Men han behøver ikke gå lenger enn til Høyres Hus, sier Solberg. Høyrelederen mener at problemene med høyt sykefravær og hundretusener på ulike støtteordninger er det norske samfunnets desidert største utfordring og viktigere enn partipolitisk spill. — Stoltenberg tar opp gamle borgerlige forslag som Ap tidligere har nedstemt. Vi tar Stoltenberg på alvor, og tror at han og finansminister Sigbjørn Johnsen er på jakt etter løsninger. Høyre er glad for at Ap tenker nytt og håper Stoltenberg kan trekke med seg sine regjeringspartnere på et samarbeid med oss, sier Solberg. (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer