Ernas mann: Frp må vurdere om de fortsatt skal sitte i regjering

Det er opplagt at Frp må vurdere om de fortsatt skal sitte i regjering, mener Sindre Finnes, ektemannen til statsminister Erna Solberg (H).

- MÅ GÅ EN RUNDE: Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes (bildet) mener Frp må vurdere om de skal fortsette regjeringssamarbeidet. Her sammen med kona, statsminster Erna Solberg under reise Lofoten og Vesterålen rundt tidligere i år. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
- MÅ GÅ EN RUNDE: Erna Solbergs ektemann Sindre Finnes (bildet) mener Frp må vurdere om de skal fortsette regjeringssamarbeidet. Her sammen med kona, statsminster Erna Solberg under reise Lofoten og Vesterålen rundt tidligere i år. Foto: Øistein Norum Monsen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

- Det blir stadig mer opplagt at Frp må gå en runde med seg selv om de egentlig skal sitte i regjering. Det kommer litt an på hvor de ender til slutt. Men det er et smertepunkt i den nasjonale oppslutningen for Frp hvis de ender under 10 prosent, sier Sindre Finnes til Dagsavisen.

Han mener SVs partiveteran Karin Andersen åpnet døra for den diskusjonen i Frp, da hun ga uttrykk for at SV på et tidligere tidspunkt burde ha vurdert sin regjeringsdeltakelse.

Også KrF får en fryktelig smell av velgerne. Også dette partiet må ta en grundig diskusjon med seg selv, tror Finnes.

(NTB)