Ernas toneangiver

Statssekretær Julie Brodtkorb (41) tør ikke å si annet enn at hun digger Kygo slik som statsministeren. Men stort sett er det henne Erna Solberg lytter mest til.

LYDIG: Ved hjelp av øreklokkene kobler Julie Brodtkorb verden ute når det bråker som verst. - Jeg tør ikke si annet enn at jeg digger Kygo, Erna er nemlig blodfan, ler hun. Foto: Lars Eivind Bones
LYDIG: Ved hjelp av øreklokkene kobler Julie Brodtkorb verden ute når det bråker som verst. - Jeg tør ikke si annet enn at jeg digger Kygo, Erna er nemlig blodfan, ler hun. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En blå sprekk bryter skylaget over Oslo. Utenfor Statsministerens kontor har det samlet seg et lett dryss av røde og grønne blader.

- Selvfølgelig er vi skuffet over å ha mistet ordførere i flere kommuner. Vi driver med politikk for å få makt til å endre menneskers hverdag til det bedre. Det er det vanskeligere å gjøre i opposisjon.

Statssekretær Julie Brodtkorb går energisk gjennom gangene ved Akershus Festning. Den grå drakta sitter som et skudd.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer