Erotikk uten grenser

LONDON (Dagbladet): Julenissekondomer, pastapeniser, sjokoladepeniser, piercing, SMS... Noe for enhver smak og lyst. Erotica-messa i London er kanskje den største sexmessa som har vært, og i går var det lange køer utenfor da dørene åpnet for publikum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tusenvis av mennesker vil denne helga la seg fascinere og inspirere av det mest ekstreme, og kanskje noe av det aller nyeste innenfor seksualiteten. Erotica-messa er for alle innenfor den enorme sexindustrien, og for alle nysgjerrige og liberale.

- Vi ønsker å fange opp alle på denne messa. Heteroseksuelle, homofile, fetisjister og alle som har alle mulige slags seksuelle drømmer, sier styreformann Brian Wiseman i Erotica Ltd.
Tradisjonelle mennesker kan nå kjøpe utstyr for en hel intim kveld. Først kan man utstyre seg med de riktige klærne, så spiser man penispasta og avslutter med en penissjokolade til dessert. Selvsagt serverer man vin fra «erotiske flasker». Når man er ferdig med maten, kan man hente fram «vorspiel-spillet», og etter hvert lar nok de fleste spill være spill...

SJOKOLADEPENIS</B> er populært når man skal organisere den helt store intime kvelden.