Erotisk butikk ødelagt

For tredje gang på Kvinnedagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BERGEN (Dagbladet.no): Vigdis Pettersen (35) sier 8. mars ble et mareritt for henne. Da hun kom på jobb i dag morges, så hun at utstillingsvinduene var knust. Varer for om lag 200 000 kroner var ødelagt i den erotiske butikken Paradise Bergen.

- 8. mars startet med en god og varm sjokoladedrikk, men utviklet seg til å bli et mareritt. Jeg føler meg diskriminert og tråkket på. Dette er ikke kvinnefrigjøring for meg, sier Vigdis Pettersen, som er daglig leder i Paradise.

Det er tredje gang butikken blir ramponert natt til Kvinnedagen.

Store ødeleggelser

- Jeg føler jeg står midt i en krigssone på dagen som skulle være en solidarisk og fredelig dag. Begge utstillingsvinduene er knust, og noen har kastet maling inn i forretningen. Knust glass ligger overalt, sier Vigdis Pettersen.

Hun anslår at varer til omlag 200 000 kroner er ødelagt.

- Jeg kan ikke forstå hva som kan være drivkraften for dette. Vi har mest varer til kvinner, og har mange hyggelige kvinner som kunder, sier hun.

Så unge menn

En nabo til butikken i Strandgaten har forklart politiet at han så to personer som han mener var unge menn. Han varslet politiet klokken 0415 natt til i dag.

Mennene skal ha vært delvis tildekket med hettegensere. De hadde med seg sekker med utstyr de brukte for å ødelegge butikken. Naboen ropte høyt fra en terasse i nærheten og skremte personene bort på den måten.

RAMPONERT: Butikken til Vigdis Pettersen er nok en gang blitt ramponert.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer