Esben Esther løy om hormoner

Elsa Almås ble fryktelig skuffet da ektemannen i hemmelighet tok kvinnelige hormoner. Han utviklet bryster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da sexolog Elsa Almås møtte Esben Benestad på et seminar for 15 år siden, var det fra første stund ingen hemmelighet at Esben var transe.

I dag står han åpent fram og kaller han seg Esben Esther Pirelli Benestad, og det er ikke «han» eller «hun», men «hin». Stadig dukker han opp i kvinneklær. Kona Elsa har stått stødig ved ektemannens side i alle disse årene, og aksepterer at mannen av og til er Esther, da er de to gode venninner.

Holdt hormonene hemmelig

I filmen «Alt om min far» der Benestads sønn Even fortalte om sitt forhold til sin helt spesielle far, kom det klart fram at Elsa var bekymret for kvinnen i Esben Esther. Hun er stadig redd for at den rollen skal ta over og at hun mister ektemannen sin.

Og Benestad viste fram sin frodige kropp til kameraet, men hemmeligholdt han tok hormoner. De godt synlige brystene forklarte han overfor sønnen med at det er mye som begynner å bli slappere og strekke seg når man blir eldre.

Men det viste seg å ikke stemme. Ærlighet har vært helt essensielt i ekteskapet mellom Benestad og Almass, og de to har snakket om alt, trodde Elsa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer