Esmeralda ble bare 3 år

Dødsfallet ryster Sverige.

FUNNET DØD: Den 30. januar i år ble Esmeralda (3) funnet død i leiligheten til sine foreldre i Norrköping. Foto: Privat
FUNNET DØD: Den 30. januar i år ble Esmeralda (3) funnet død i leiligheten til sine foreldre i Norrköping. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun var bare så vidt kommet til verden, før det ble besluttet at hun ikke skulle bo sammen med sine biologiske foreldre.

Fra hun var sju uker gammel var hjemme for jenta, hos fosterforeldrene Lasse Lundberg og Melinda Jacobs. Der hun fikk leve sine første år i trygghet.

Melinda Jacobs har åpnet hjemmet for barn som har hatt behov for sikkerhet. Hun har sine egne barn, men har også ønsket fosterbarn velkommen i familiens hjem i mange år, skriver Expressen.

- Hun var en naturlig del av familien vår. Hun var utrolig elsket fra første dag. Hun var så liten da hun kom til oss. Vi så henne som vår datter, sier Melinda Jacobs.

Tatt vekk fra tryggheten

Selv om de fulgte henne fra fødsel og til hun tok sine første steg, vet paret lite om den lille jentas siste måneder i livet.

Nesten tre år etter at de fikk ansvaret for henne, bestemte en enstemmig domstol at det ikke var noen «reell risiko» for at noe ville skje med jenta, om hun ble gjenforent med sine biologiske foreldre.

Selv om foreldrene, ifølge DN nektet å teste seg for narkotikamisbruk, og at jenta hadde sin trygghet og tilknytning i fosterfamiliens hjem, ble hun flyttet fra dem hun hadde vokst opp med og til sine biologiske foreldre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer