Esther (37) sporløst forsvunnet

Esther Dingley forsvant i Pyreneene i november. Nå tror politi og letemannskap at noe annet enn en ulykke kan være årsaken.

FORSVANT: De nederlandske venninnene var på ferie i Panama, da de på mystisk vis forsvant. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ingen vet hvor Esther Dingley (37) har blitt av etter at hun bega seg ut på en månedslang enmannstur i fjellkjeden Pyreneene på den fransk-spanske grensa i november.

Den britiske reisebloggeren har sammen med partneren gjennom 18 år, Dan Colegate (38), reist Europa rundt siden 2014.

De to la fullstendig om livsstilen for seks år siden, etter at Colegate nesten døde under en operasjon like før de skulle gifte seg.

- Genuint lykkelig

Colegate hørte sist fra kjæresten den 22. november, da hun befant seg på fjelltoppen Pic de Sauvegarde i Frankrike. Sammen har de to skrevet en rekke reisebøker, i tillegg til bloggen «Esther & Dan».

- Hele dette opplegget har vært veldig godt for oss, og for forholdet. Vi er genuint lykkelige, sa Dingley til BBC bare et par dager før hun forsvant.

Verken letemannskap på fransk eller spansk side har så langt lykkes med å finne så mye som et eneste spor etter Dingley.

- Vi vet ikke om hun har falt, møtt noen med onde hensikter, eller om hun har forsvunnet frivillig. Vi vet ikke engang om hun var i Frankrike, sier Jean-Marc Bordinaro, som leder leteaksjonen på fransk side til The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.