Et ekte blomsterbarn

Fotominne for livet - før du runder 15 kilo.

VEKTGRENSE 15 KILO:  Vannliljen heter Victoria Amazonica og modellen Florine de Groot. FOTO: JERRY LAMPEN, REUTERS/SCANPIX.
VEKTGRENSE 15 KILO: Vannliljen heter Victoria Amazonica og modellen Florine de Groot. FOTO: JERRY LAMPEN, REUTERS/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||
(Dagbladet): Med stor sannsynlighet for seint for deg som leser her, men et fotoprosjekt verdt å notere for egne smårollinger eller tanteunger:

Noen dager hver høst på denne tiden er det mulig å bli fotografert oppe i en levende blomst - nærmere bestemt en vannlilje.

Det skjer i Rotterdam Zoo. Der har de både isbjørn og hai, men ikke i samme vann som denne utgaven av Victoria Amazonica - også kalt dronningen blant vannliljer.

Grense: 15 kilo Vannliljen har blader med diameter opptil 2,5 meter, og muligheten for et fotominne gjelder barn under 15 kilo. Og den årlige seansen skjer etter vannliljenes spektakulære blomstring.

Første døgnet er blomstene hvite. I løpet av neste døgn endrer blomstene  fargene til rødlilla.

Reuters-fotografen fant en ni uker gammel fotomodell på vannliljen onsdag. For sikkerhets skyld heter hun Florine.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer