Milliardærkvinnens nye jobb:

- Et hjertesukk. Dette er blodig urettferdig overfor Katharina Andresen

Sjefen for landets største boligbyggelag hadde en fridag. Og da var det ikke boligprisene som kokte over.

STØRST PÅ BOLIGER: Daniel Kjørberg Siraj har vært konsernsjef i OBOS siden 2015.
Foto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix.
STØRST PÅ BOLIGER: Daniel Kjørberg Siraj har vært konsernsjef i OBOS siden 2015. Foto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Dette var et hjertesukk fra min side. Debatter i sosiale medier har en tendens til å skjære ut i alle konfronterende retninger, og nå syntes jeg Katharina Andresen havnet i skuddlinjen på blodig urettferdig vis. Jeg tåler en trøkk, og nå følte jeg for å si fra.

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj (42) i landets største boligbyggelag OBOS har høstet vindkast fra alle kanter etter at han rykket ut med støtte på Twitter i går til Norges rikeste kvinne Katharina G. Andresen (23).

Ferd-arving og eldste datter til tobakksarving og industrigründer Johan H. Andresen har fått massivt tyn siden det ble kjent at hun skal begynne å jobbe i statlige Innovasjon Norge uten at jobben har vært utlyst.

«Kjiip behandling av en ung kvinne som forsøker å skape sin egen vei. Heia @Kgandresen - søk jobb hos oss hvis du går lei!», skrev OBOS-sjefen, ledsaget av en Dagbladet-artikkel med Katharina Andresens egen reaksjon på å bli hengt ut av voksne mennesker.

Og det har haglet med spørsmål om det er slik OBOS fyller opp stillinger uten at alle med kvalifikasjoner og pågangsmot får sjanse til å bli med i vurderinger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer