- Et liv er ikke mye verdt i Norge

For ett år siden ble Karen (35) drept av trikken. Fortsatt kjemper familien for å sikre barna hennes en økonomisk sikker framtid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN/OSLO (Dagbladet): I januar i fjor ble trebarnsmoren Karen Licon hengende fast i trikkedøra, overkjørt av trikken og drept. På holdeplassen sto barnevogna med sønnen Daniel.

Fedrene til Licons tre barn slåss for at barna skal ha en trygg framtid.

Torvid Aakvik er far til den nå fire år gamle Daniel. Sønnen går til barnepsykolog, noe faren selv har måttet ta initiativ til.

- Daniel så sin egen mor bli drept. Ingen fra Oslo Sporveier har ringt oss etter ulykken for å høre hvordan det går med ham. Det synes jeg sier sitt om hva slags organisasjon dette er, sier Aakvik.

Sporveiens forslag til erstatning er på 300000 kroner til hvert av de etterlatte barna for tort og svie. Barnas advokat krever inntil én million kroner i erstatning for tort og svie til hvert barn, som låses i et etableringsfond.

Advokaten har også fremmet et krav på inntil 4,5 millioner kroner for å dekke tapet av moren som forsørger. Gjensidige som representerer Oslo Sporveier i saken, mener på sin side at barna bør kunne nøye seg med en erstatning på 2 millioner kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer