Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-Et mausoleum

Leiligheten hvor Madeleine McCann forsvant i 2007 står tom og dyster.

Ikke solgt: Fortsatt to år etter leiligheten som Madeleine McCann forsvant fra ble lagt ut for salg, står den tom, uten noen ny kjøper. Foto: Paulo Duarte/AP Photo
Ikke solgt: Fortsatt to år etter leiligheten som Madeleine McCann forsvant fra ble lagt ut for salg, står den tom, uten noen ny kjøper. Foto: Paulo Duarte/AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Ferieleiligheten på Algarvekysten hvor Madeleine McCann forsvant i 2007 er som et mausoleum, forteller en av naboene til britiske Dailymail.

Leiligheten i Praia da Luz ble lagt ut for salg for over to år siden av eieren, men står fortsatt tom.

Madeleine var nesten fire år gammel da hun forsvant fra leiligheten mens foreldrene var å spiste med venner på en restaurant like i nærheten. En av naboene til leiligheten forteller at den ikke har blitt brukt siden forsvinningen.

- Skoddene på vinduene har vært lukket og det er mer et mausoleum enn det hyggelige feriestedet det en gang var, forteller naboen til Dailymail.

Nylig startet en ny privat etterforskning i Portugal som vil forsøke å finne ut hva som skjedde med Madeleine.

Tidligere i vår friga foreldrene Kate og Gerry Mccann en video av datteren for å minne folk på om at de fortsatt leter etter henne.

Forsvant: Madeleine McCann forsvant fra ferieleiligheten i Portugal 3. mai, 2007. Foto: Scanpix
Forsvant: Madeleine McCann forsvant fra ferieleiligheten i Portugal 3. mai, 2007. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!