Et minimum av omsorg

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristelig folkeparti mener at unge mennesker har godt av samfunnstjeneste, som kan inne- bære arbeidsoppgaver for frivillige organisasjoner, skoler, sykehjem og forsvar. Slik som situasjonen nå er i omsorgssektoren med stadige nedskjæringer, burde slik samfunnstjeneste forbeholdes omsorgsoppgaver.

Med en slik erfaring ville ungdom som fremtidige politikere, innse galskapen det er å bruke flerfoldige milliarder på et militær som er bygd på menns og noen kvinner paranoide forestilling om at uten et sterkt forsvar blir vi invadert av et eller annet land. Det er et paradoks at flertallet i Stortinget vil bruke milliarder på kjøp av F16-fly, all den tid kommunen ikke blir gjort i stand til å ivareta sine forpliktelser overfor eldre som er mye mer bekymret for om de får menneskelig kontakt og et minimum av omsorg for å opprettholde livet, enn et militært angrep på Norge en eller annen gang inn i evigheten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer