Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Et mirakel at Markus (2) lever

Ble overkjørt av farens traktor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Onsdag opplevde Jon Magne Bremset alle gårdbrukeres mareritt: Sønnen falt ut av traktorhytta og havnet under bakhjulet på traktoren.

- Jeg så for meg at det meste var knust i den lille kroppen som jeg løftet opp. Det var forferdelig, forteller Bremset til Stjørdalens Blad. 

Døra gikk opp

Markus var med pappa ut på hogstfeltet, og resten av familien skulle komme etter for å grille og kose seg ute i skogen.

Guttungen satt sammen med faren inni traktorhytta da døra på en eller annen måte gikk opp, og Markus falt ut. Plutselig var han vekk. Da faren hoppet ut av traktoren lå sønnen under bakhjulet - og ropte pappa.

Faren tok guttungen i armene og løp de ti minuttene hjem, der det ble tilkalt luftambulanse. Markus var tilsynelatende i fin form, men foreldrene fryktet at han hadde alvorlige indre skader.

- Hvem kan tro noe annet når det er en fem tonn tung traktor, sier guttens mor, Grete Hodne Bremseth til Stjørdalens Blad.

Avisa møtte familien på sykehuset i Trondheim i dag.

image: - Et mirakel at Markus (2) lever

Kjettingspor i fjeset

På sykehuset ble det konstatert sår etter traktorkjettingen i guttens fjes, men ellers ingen skader. Nå håper familien å få gullgutten hjem allerede til helga, og beskriver episoden som et Guds under.

- Akkurat der han falt ut er det et gjørmehull, det eneste hullet på hele veien. Både foran og bak traktoren var det stivspekt og hardpakket skogsvei. Det samme kommenterte politiet etter å ha vært på stedet, sier faren til Stjørdalens Blad.

Som mest av alt er utrolig takknemlig over at sønnen lever og er frisk.

OVERLYKKELIGE: Mamma Grete Hodne Bremseth, pappa Jon Magne Bremseth og storebror Jonas (9) føler at de har fått Markus (2) i gave på nytt etter at han på mirakuløst vist overlevde etter å ha havnet under traktoren.
OVERLYKKELIGE: Mamma Grete Hodne Bremseth, pappa Jon Magne Bremseth og storebror Jonas (9) føler at de har fått Markus (2) i gave på nytt etter at han på mirakuløst vist overlevde etter å ha havnet under traktoren. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media