Et ran i 1988, i 2009 en pris nordmenn gjerne betaler

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er utvilsomt mange fordeler forbundet med at Norge skal søke om fotball-EM i 2016 sammen med Sverige. Ikke bare vil vi slippe en ydmykende kvalifisering med hederlige uavgjortresultater borte mot Makedonia. Endelig får også Lillestrøm en arena som kan huse nesten samtlige innbyggere i Skedsmo kommune. På tide, vil mange si. Og vi vil, med ny nasjonalstadion i Groruddalen og ny stadion på Lillestrøm, få to gode grunner til at ingen internasjonale stjerneartister noensinne mer skal måtte stå på scenen på skøytebanen Valle Hovin på Helsfyr i Oslo.

Til uka er det Madonna som i to omganger – tirsdag og torsdag – skal forsøke å gjøre betongsletta med de ynkelige tribunene og de rødmalte gjerdene til et mer sexy sted, en egnet ramme for glamorøs, gjennomkoreografert popnostalgi. Foran til sammen 80 000 mennesker. Samtidig er U2 ute på sin spektakulært designede 360°-turné, hvor de lever ut sin ultimate scenedesignfantasi. Hele rigget dekker i overkant av en fotballbanehalvdel, og turnélista teller Europas største og flotteste fotballstadion (Camp Nou, San Siro, Stade de France, Amsterdam Arena, Wembley osv.).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer