- Et show der alle skal være enige

Jan Arild Snoen om Frp-landsmøtet.

FORBEREDER: Frp-leder Siv Jensen og nestleder Per Sandberg under pressekonferansen onsdag, om partiets landsmøte som arrangeres denne helga. FOTO: SCANPIX
FORBEREDER: Frp-leder Siv Jensen og nestleder Per Sandberg under pressekonferansen onsdag, om partiets landsmøte som arrangeres denne helga. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| GARDERMOEN/OSLO (Dagbladet.no) Som siste parti ut, skal Fremskrittspartiet denne helga arrangere sitt landsmøte på Gardermoen.

Partiets prinsipp- og handlingsprogram skal meisles ut, og delegater fra hele landet skal komme med sine innspill til hvordan partiet bør drive sin politikk i åra som kommer.

Partiformann, snart partileder, Siv Jensen kalte landsmøtet for det «aller, aller viktigste», da hun møtte pressen onsdag.

- Vi er klare, og vi er styringsklare, sa Jensen til pressen.

StrigletHennes parti er klart størst på borgerlig side, og er klare for en valgkamp der de vil følge Arbeiderpartiet skritt for skritt og prosent for prosent. Ambisjonen er å bli størst, og da nytter det ikke med landsmøteflauser og uvelkomne forslag fra de rekordmange deltakerne.

Det er ventet mer enn 600 mennesker på Gardermoen i helga. Omtrent halvparten er delegater.

Gjennom prosessen, som nå har vart i to år, har ledelsen jobbet hardt og målrettet for å sikre seg at ingen tråkker utenfor streken. Det er fokus på enighet og optimisme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer