Søker etter Martin (20)

- Et sjokk

Politiet har gjenopptatt søket etter Martin Morgenlien Skamo (20), som forsvant natt til søndag. En kollega av 20-åringen forteller at han mottok beskjeden med sjokk.

SE TV: Politiet søker fortsatt etter Martin (20), som forsvant natt til søndag. Video: Freddie Larsen Vis mer

Mandag formiddag gjenopptok politiet søket etter Martin Morgenlien Skamo (20), som falt ut av en båt på Hemnessjøen i Aurskog-Høland i Akershus natt til søndag.

Lensmann i Aurskog-Høland, Hilde Straumann, forteller til Dagbladet at politiet benytter seg av likhunder og politihelikoptre, samt at Røde Kors søker med sonar.

Antas omkommet

Straumann forteller at politiet antar at 20-åringen er omkommet.

- Natt til søndag var en gruppe ungdommer samlet på en flåte i Hemnessjøen. Etter hvert har noen villet reise hejm, og under båtransporten fra flåten til land falt 20-åringen ut i vannet, forteller Straumann til Dagbladet og tilføyer:

- Vi forsøker å finne ut mer om hva som skjedde.

Et sjokk

Morgenlien Skamo hadde vært ansatt i byggefirmaet Bygg med oss AS i akkurat ett år da ulykken inntraff. Daglig leder, Knut Heggedal, forteller til Dagbladet at han mottok beskjeden med sjokk.

- Det er bestandig et sjokk når man mottar slike beskjeder. Alle ansatte i firmaet har fått beskjed om hendelsen, sier Heggedal og tilføyer:

- Martin var en pertentlig og ålreit gutt på alle måter.

Heggedal håper at søket gir resultater.

- Vi håper selvfølelig at han blir funnet, slik at det blir en ordentlig begravelse. Vi har ikke diskutert om vi skal markere det på arbeidsplassen, men selfølgelig vil alle være til stede i en eventuell begravelse.