- Et skritt i riktig retning

Endelig forsto arbeidsminister Dag Terje Andersen (Ap) alvoret, mener hovedtillitsvalgt i Nav.

FÅR BEHOLDE STILLINGER:
Arbeidsminister Dag Terje Andersen opplyste på en pressekonferanse mandag at NAV får beholde midlertidige stillinger som et tiltak for å løsen krisen i etaten.
Foto Cornelius Poppe / SCANPIX
FÅR BEHOLDE STILLINGER: Arbeidsminister Dag Terje Andersen opplyste på en pressekonferanse mandag at NAV får beholde midlertidige stillinger som et tiltak for å løsen krisen i etaten. Foto Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Det er foruroligende at det måtte så mye press til før det førte til handling, sier Jarle Berge, hovedtillitsvalgt for de NTL-ansatte i Nav til Dagbladet.no

I dag kunngjorde arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen at han kom til å beholde alle de midlertidige stillingene i Nav. Dermed håper arbeidsministeren å få løst noe av den krisen Nav nå er inni i.

Les hele regjeringens pressemelding her!

Kriserammet NavFor den siste ukene har det rast inn meldinger om et kriserammet Nav. Arbeidsledige må vente uker og måneder på dagpenger, og ansatte fortviler over sprengt kapasitet.

Problemene har vært størst ved Nav-kontorene i Oslo, skriver Aftenposten. Der har det tidligere blitt antydet at så mange som mellom 100 og 110 årsverk måtte bort i løpet av 2009, på grunn av innsparingskrav.

De nye tiltakene kommer dagen etter at det ble kjent at regjeringen har besluttet å utsette de delene av Nav-reformen som omhandler attføring og rehabilitering, som opprinnelig var planlaget gjennomført fra 1. oktober i år, til 1. mars 2010.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer