Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Et solid løft for Obama

Ny meningsmåling viser at presidentens popularitet øker etter demokratenes landsmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):Eieren av pizzasjappa Big Apple Pizza, Scott Van Duzer, ga den amerikanske presidenten et solid løft og en bjørneklem da Obama uannonsert tok turen innom restauranten hans i Florida søndag.

- Så lenge han ikke tar ham med seg, er det greit, parerte Secret Service på stedet, skriver the Ticket.

Obama har nettopp fullført en to dagers busstur i Florida som en del av sin kampanje, og uannonserte besøk slik som dette er med på å skaffe blest fra pressen og til å skape morsomme sitausjoner.

- Hva skjer a, Scott?, sa presidenten da han entret restaurantlokalene.

Det hører med til historien at 120 kilo tunge Van Duzer er en registrert republikansk velger som kan ta nesten 160 kilo i benkepress. Pizzabutikken startet han opp for 16 år siden.

Leder kampen mot Romney Den amerikanske presidenten fikk i forrige uke kritikk for å ha holdt en kjedelig og uinspirerende tale til det demokratiske partiets landsmøte.

Men ifølge en ny undersøkelse foretatt av Reuters, økte presidenten sin populæritet etter demokratenes landsmøte forrige uke, og ligger nå foran Mitt Romney.

Ifølge undersøkelsen vil 47 prosent av de spurte stemme på Obama mot 43 prosent som oppga Romney som sin kandidat, hvis valget skulle vært holdt i dag.

Stjernespekkede landsmøter Da demokratene avsluttet sitt landsmøte fredag, var det et stjernespekket show de kunne vise til. Rockelegendene Foo Figherts, Scarlett Johansson og Eva Longoria var blant kjendisene som hadde tatt turen.

BJØRNEKLEM: President Barack Obama blir løftet opp av Scott Van Duzer, eieren av pizzasjappa Big Apple Pizza og Pasta Italian Restaurant under et besøk i Florida søndag. Foto: Saul Loeb / AFP Photo
BJØRNEKLEM: President Barack Obama blir løftet opp av Scott Van Duzer, eieren av pizzasjappa Big Apple Pizza og Pasta Italian Restaurant under et besøk i Florida søndag. Foto: Saul Loeb / AFP Photo Vis mer

- Jeg skal ikke late som om veien jeg tilbyr er rask eller lett. Sannheten er at det vil ta mer enn noen år for oss å løse problemene som har bygget seg opp over tiår. Det vil kreve en felles innsats, felles ansvar og en type modig og vedvarende eksperimentering som Franklin Roosevelt drev med i den eneste andre krisen som har vært verre enn denne. Men problemene våre kan løses, sa Obama til 20.000 elleville fans.

Også republikanernes landsmøte for to uker siden tiltrakk seg store Hollywood-navn.

«Eastwooding» Den mest omtalte hendelsen var Clint Eastwoods 11 minutters lang tirade mot en tom stol, hvor filmlegenden later som han prater til president Barack Obama. Dette førte til en splitter ny internettrend, kalt «Eastwooding» og en god porsjon latterliggjøring for Hollywood-helten.

Republikanernes landsmøte førte derimot ikke til noen oppsving for Romney, viser en undersøkelse foretatt av Gallup.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media