Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Et symbol

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  •  Oslo bystyre vil søke om å arrangere Verdensmesterskapet på ski i 2011. Det betyr at skianleggene i Holmenkollen må fornyes slik at bl a hoppbakkene får en standard som tilfredsstiller dagens krav. Dessverre er det oppstått en disputt mellom staten og Oslo om hvordan utgiftene til en tidsmessig bakke i Holmenkollen skal fordeles. Staten har gitt tilsagn om 70 millioner kroner, mens totalutgiftene er på vel 300 millioner. Ifølge en avtale som byrådet i Oslo påberoper seg, bør det være lik deling mellom de to. Staten må med andre ord doble sin andel.
  •  Det er vi enig med Oslos myndigheter i. En stat som kan bygge ei bru over Hardangerfjorden til halvannen milliard, mot all fornuft og eksperters råd, har selvsagt penger til landets fremste skiidrettsanlegg. Vi skjønner at kulturminister Trond Giske helst vil gi penger til distriktene og ikke til hovedstaden. Men det er bare Oslo som har Holmenkollen. Det er det norskeste symbol vi har, sier Vegard Ulvang. Det bør staten ta ansvar for å holde i hevd.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!