- Et Thatcher-inspirert budsjett som ikke gir mer vekst

Jonas Gahr Støre slår tilbake mot kritikken fra Erna Solberg og Sv Jensen.

SLÅR TILBAKE: Finansminister Siv Jensen mener Jonas Gahr Støre kommer med nye standpunkter hver dag. Støre svarer med å angripe regjeirngens politikk, særlig statsbudsjettet. Foto: Jacques Hvistendahl
SLÅR TILBAKE: Finansminister Siv Jensen mener Jonas Gahr Støre kommer med nye standpunkter hver dag. Støre svarer med å angripe regjeirngens politikk, særlig statsbudsjettet. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Erna Solbergs og Siv Jensens raljering med Ap-lederen er en manøver for å dekke over et usosialt og umoderne budsjett som bommer på målet om vekst og svekker næringslivets omstillingsevne.

Smiler av Siv - Når Siv Jensen hevder at jeg skifter standpunkt fra dag til dag, så må jeg smile litt. For Ap har den siste uka kommet med helt presis kritikk av det budsjettet hun har lagt fram.

Regjeringen bruker de store pengene på usosiale skattekutt. Det kombinert med kutt i barnetillegget gir en profil som jeg tror det store flertallet i Norge ikke kjenner seg igjen i.  Slitasje? Budsjettet er svakt på klima, og jeg er uenig i at tiltakene for næringslivet er vekstfremmende. Så når de bruker ettårsdagen til å gå løs på et av partiene som ikke har samarbeidsavtale med, da tar jeg det som et tegn på at det begynner å bli litt slitasje, og at de har behov for å rette oppmerksomheten mot Ap. Det kan jeg leve med, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre til Dagbladet.

I et intervju med Dagbladet i går sa Siv Jensen at Støre representerer tre ulike standpunkter hver gang han snakker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer