Knivstikking i Oslo

- Et tilfeldig offer

Ingenting tyder på at det er en relasjon mellom kvinnen som ble knivstukket i Oslo mandag kveld og den siktede.

KNIVSTIKKING: En person ble mandag kveld knivstukket i Fagerheimgata i Oslo. Ifølge politiet skal kvinnen tirsdag ikke være alvorlig skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB
KNIVSTIKKING: En person ble mandag kveld knivstukket i Fagerheimgata i Oslo. Ifølge politiet skal kvinnen tirsdag ikke være alvorlig skadd. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi er fortsatt tidlig i etterforskningen, og jobber fortsatt med å kartlegge det som skjedde, men ingenting tyder på at det er en relasjon mellom den siktede og fornærmede.

Det sier Ingebjørg Hansen, fungerende leder for drapsetterforskning og politiførstebetjent i Oslo politidistrikt til Dagbladet, etter at en kvinne i 20-åra seint mandag kveld ble knivstukket i Fagerheimgata på Grünerløkka i Oslo.

Det ble først meldt at kvinnen skulle være alvorlig skadd, men Hansen sier tirsdag morgen at den fornærmede kvinnen har kommet fra hendelsen med lettere skader.

- Det går bra med vedkommende, og vi vil forsøke å avhøre henne i løpet av dagen.

Flere vitner

Personen som nå er pågrepet og siktet for drapsforsøk er en mann i 50-åra.

Mannen skal ha blitt pågrepet kort tid etter at hendelsen fant sted, og Hansen sier mye av årsaken til dette er en rekke vitneobservasjoner.

- Det har vært kjempeviktig. Hadde ikke vitnene kontaktet politiet, ville bildet kanskje sett helt annerledes ut, sier Ingebjørg Hansen.

Etterforskningslederen forteller videre at også flere av vitnene skal avhøres i løpet av dagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer