Funnet død nyttårsaften:

- Et utenkelig tap

Stephanie Hansen (39) ble funnet død med store skader i sitt eget hjem i London.

FUNNET DØD: Stephanie Hansen (39) ble funnet død i hjemmet sitt på nyttårsaften. Foto: Metropolitan Police / SWNS
FUNNET DØD: Stephanie Hansen (39) ble funnet død i hjemmet sitt på nyttårsaften. Foto: Metropolitan Police / SWNS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En 29 år gammel mann er pågrepet og mistenkt for drap, etter at en kvinne ble funnet død i hjemmet sitt i Hayes i Vest-London nyttårsaften, skriver The Guardian.

Politi og ambulanse rykket ut til en adresse i Willenhall Drive rundt klokken 10 lørdag morgen, skriver politiet i en pressemelding.

Der fant de 39 år gamle Stephanie Hansen, med store skader, og hun ble kort tid senere erklært død på stedet.

Familien har blitt varslet, og får krisehjelp.

Den pågrepede mannen sitter varetektsfenglset, og skal ifølge politiet ha en relasjon til Hansen, skriver The Guardian.

- Mine tanker går til Stephanies familie. De har lidd et utenkelig tap og vi vil gi dem all den støtte vi kan, sier politietterforsker Neil Johns, ifølge BBC.

MAKIIVKA: Bare minutter inn i det nye året gikk Ukraina til angrep på en skole i den russisk-okkuperte byen Makiivka i Donetsk-regionen. Russiske soldater skal ha oppholdt seg inne på skolen over lengre tid, og ifølge ukrainske myndigheter skal over 400 russiske soldater ha blitt drept i angrepet. Video: Nexta Vis mer

- Jeg vet at denne hendelsen vil sjokkere lokalsamfunnet.

Han sier videre at politiet er sikre på at de ikke har å gjøre med flere mistenkte i saken, og at det ikke er noen pågående fare videre for lokalbefolkningen.

Politiet sier at den formelle identifiseringen enda ikke er på plass, men at de er svært sikre på at det er Hansen som er funnet død, og som står registrert på adressen.

En obduksjon vil gjennomføres mandag, og politiet ber alle som kan ha relevant informasjon om å melde seg.

- Mens vi jobber med å tegne et bilde av hva som har skjedd med Stephanie, vil vi gjerne høre fra alle som kjente henne, har sett eller snakket med henne nylig og som føler de kan ha relevant informasjon som kan hjelpe etterforskningen, sier Johns til The Guardian.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer