Du leser nå Dagbladet Pluss

- Et vitnesbyrd om at det går an å overleve en slik sorg

Pappa Jostein H. Sandsmark var bare noen hundre meter unna da datteren Sara Christiane Holmedahl Sandsmark (13) og venninnen Tiril Alette Huser Bølge (11) ble påkjørt i ponnivognen. Hans første tanke da han ankom ulykkesstedet, var at det ikke så så ille ut.

MED FORELDRENE:  Sara var attpåklatt og et av tre kjærlighetsbarn, forteller faren. Her sammen med foreldrene på ferie i Spania i fjor høst. Foto: PRIVAT
MED FORELDRENE: Sara var attpåklatt og et av tre kjærlighetsbarn, forteller faren. Her sammen med foreldrene på ferie i Spania i fjor høst. Foto: PRIVATVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BJØRKELANGEN (Dagbladet): Lørdag den 11. januar i år fikk Jostein H. Sandsmark telefon fra en bekymret nabo. Det hadde vært en ulykke, kunne naboen fortelle. To jenter med hest var involvert.

Jostein og kona Kjersti løp ut av huset og inn i bilen, forteller Sandsmark i boka «Pass på liten og på stor» som kommer ut i dag.

Kort tid i forveien hadde han kjørt datteren sin Sara Christiane Holmedahl Sandsmark (13) og venninnen Tiril Alette Huser Bølge (11) til en stall like i nærheten. Sara var forrytter for en liten ponni, men var i ferd med å vokse fra den. Nå ville hun lære opp den to år yngre venninnen slik at hun kunne ta over ansvaret, og hadde tatt henne med på tur med ponnivogna.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

3 MÅNEDER*

SOMMERKAMPANJE

50 kr

(0,56 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER* 50 kr per 3 måneder. 0,56 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/ kvartal når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/kvartal).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/kvartal) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.