Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ett år etter

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • I dag er det ett år siden trippeldrapet på Orderud gård i Sørum, og politiet har langt fra løst saken. Tre personer er siktet, men det avgjørende bevis er ikke funnet. Mordet er et av de mest grufulle i moderne norsk kriminalhistorie, og hvis det ikke blir oppklart og ingen blir dømt for det, vil det utvilsomt etterlate rom for mye spekulasjon og mange konspirasjonsteorier. Attentatene mot en av de drepte, Anne Orderud Paus, en tid før drapet, styrker mystikken.
  • Vi skal være forsiktige med å sammenlikne, og i trippelmordet er det ingen politisk komponent slik det var f.eks. i det uoppklarte Palme-mordet. Saken har imidlertid vakt enorm oppmerksomhet, og det vil være ytterst uheldig for samfunnet om saken forblir uoppklart, selv om man neppe kan snakke om noe nasjonalt traume, som med Palme-saken.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling