Ett år gamle Lorenzo beit slange til døde

- Slangen prøvde desperat å komme seg løs, forteller moren.

 BITT TIL DØDE:  Lorenzo ville ikke gi slipp på slangen som kjempet for livet. Dette er et illustrasjonsbilde av den samme slangearten som Lorenzo bet til døde, kalt Erythrolamprus poecilogyrus Foto: J. P. Miranda
BITT TIL DØDE: Lorenzo ville ikke gi slipp på slangen som kjempet for livet. Dette er et illustrasjonsbilde av den samme slangearten som Lorenzo bet til døde, kalt Erythrolamprus poecilogyrus Foto: J. P. MirandaVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da et og et halvt år gamle Lorenzo endelig fikk leke alene i bakgården, gikk han like godt til angrep på en slange.

Hans mor, Janie Ferreira gikk ut for å se til sønnen og fant dekket med blod og med en slange dinglende fra  munnen.

- Som et leketøy - Han hadde vært stille en god stund, så jeg gikk ut for å se hva han drev med. Der satt han med en slange i munnen, som om den var hans eget leketøy. Slangen prøvde desperat å komme seg løs, forteller Ferreira til brasiliansk media.

Men Lorenzo ga seg ikke.

- Jeg måtte få hjelp av mannen min for å få Lorenzo til å åpne munnen, og slippe slangen ut. Da Lorenzo åpen munnen krøp den av gårde et lite stykke før den døde, sier Ferreira.

Ble ikke bitt Dramatikken utspilte seg i kystbyen Mostardas i Brasil.

I frykt for at Lorenzo var blitt bitt av slangen, ble han sendt til sykehuset, men legene kunne verken finne skader eller symptomer på at han var blitt bitt.

Den lille gutten ble sendt hjem igjen, og legene konkluderte med at det denne gangen var gutten som hadde bitt slangen til døde.

Ifølge brasiliansk media skal slangen være av typen Erythrolamprus poecilogyrus. Denne er ikke giftig.


Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram