Ett år siden 17 år gamle Emilie ble funnet død. Dette er de ubesvarte spørsmålene

Politiet står fortsatt uten svar, ett år etter at 17-åringen ble funnet død.

Ett år siden 17 år gamle Emilie ble funnet død. Dette er de ubesvarte spørsmålene
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): For ett år siden, 24. desember 2016 ble 17 år gamle Emilie Meng funnet død i Danmark.

Meng hadde da vært savnet siden juli. Natt til søndag 10. juli i fjor var Emilie og noen venninner på byen i Korsør for å feire at de hadde fått eksamenskarakterene fra første året på Slagelse Gymnasium. Siden har ingen sett henne i live.

Emilie og to venninner tok farvel nøyaktig klokka 04.07. Emilie ville gå de fire kilometerne hjem mens de to andre tok drosje. Klokkeslettet er basert på når taksameteret ble satt i gang.

Julaften 2016 ble hun funnet av forbipasserende i en dam i nærheten av byen Borup på Sjælland. Dette er omtrent 70 kilometer fra Korsør.

Politiet var raske til å slå fast at Meng var utsatt for noe kriminelt.

Står uten gjennombrudd

- Funnet åpner for noen helt nye etterforskningsmuligheter. Vi vet nå at Emilie er funnet langt fra hjemmet sitt, og vi håper nå noen der ute kan sitte på mer relevant informasjon, uttalte politiinspektør Kim Kliver i forbindelse med funnet.

Nå, ett år etter at hun ble funnet død, står politiet fortsatt uten gjennombrudd i saken. Politiet har flere ganger bedt offentligheten om hjelp til å skaffe nye opplysninger i saken, skriver Danmarks Radio.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer