Ett av ofrene følger voldtektsrettssaken mot TV-danseren fra start

37-åringen nekter skyld for ni voldtekter.

TILTALT: 37-åringen er tiltalt for ni nye voldtekter og gjentatt vold mot sin tidligere samboer. Han nekter straffskyld. Foto: Dagbladet
TILTALT: 37-åringen er tiltalt for ni nye voldtekter og gjentatt vold mot sin tidligere samboer. Han nekter straffskyld. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Rettssaken mot den 37 år gamle TV-danseren starter i sal 250 i Oslo tingrett i dag.

Den profilerte danseren har opptrådt på NRK Super og i TV2 "Norske talenter. Han har jobbet innen underholdningsbransjen som fotograf, modellspeider og eventskaper.

37-åringen ble i desember i fjor dømt til tre og et halvt års fengsel for to voldtekter. Etter at saken ble kjent har en rekke kvinner anmeldt mannen for voldtekt. I dag står han tiltalt for voldtekt av ni kvinner og for å ha mishandlet sin tidligere samboer. Ett av tilfellene skal ha skjedd bare fire dager etter at forrige voldtektssak ble avsluttet i Oslo tingrett i april i fjor.

I tillegg til de profesjonelle partene er en av de fornærmede til stede i rettssalen fra start av. Hun sitter tvers over rommet for tiltalte i den store rettssalen. Hun traff mannen vi nettsiden couchsurfing, som er en nettside der man kan avtale privat overnatting via nettet. I mai i fjor, cirka en måned etter han mottok voldtektsdommen forrige gang, kom den kvinnen på besøk og det skal ha vært da voldtekten skal ha skjedd.

Hun skal forklare seg før tiltalte i retten og det er grunnen til at hun er til stede allerede nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer