Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ett av ofrene følger voldtektsrettssaken mot TV-danseren fra start

37-åringen nekter skyld for ni voldtekter.

TILTALT: 37-åringen er tiltalt for ni nye voldtekter og gjentatt vold mot sin tidligere samboer. Han nekter straffskyld. Foto: Dagbladet
TILTALT: 37-åringen er tiltalt for ni nye voldtekter og gjentatt vold mot sin tidligere samboer. Han nekter straffskyld. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Rettssaken mot den 37 år gamle TV-danseren starter i sal 250 i Oslo tingrett i dag.

Den profilerte danseren har opptrådt på NRK Super og i TV2 "Norske talenter. Han har jobbet innen underholdningsbransjen som fotograf, modellspeider og eventskaper.

37-åringen ble i desember i fjor dømt til tre og et halvt års fengsel for to voldtekter. Etter at saken ble kjent har en rekke kvinner anmeldt mannen for voldtekt. I dag står han tiltalt for voldtekt av ni kvinner og for å ha mishandlet sin tidligere samboer. Ett av tilfellene skal ha skjedd bare fire dager etter at forrige voldtektssak ble avsluttet i Oslo tingrett i april i fjor.

I tillegg til de profesjonelle partene er en av de fornærmede til stede i rettssalen fra start av. Hun sitter tvers over rommet for tiltalte i den store rettssalen. Hun traff mannen vi nettsiden couchsurfing, som er en nettside der man kan avtale privat overnatting via nettet. I mai i fjor, cirka en måned etter han mottok voldtektsdommen forrige gang, kom den kvinnen på besøk og det skal ha vært da voldtekten skal ha skjedd.

Hun skal forklare seg før tiltalte i retten og det er grunnen til at hun er til stede allerede nå.

Det er ventet at 37-åringen vil nekte straffskyld for vold og voldtekter i retten. Ifølge tiltalen har han puttet bedøvende midler i alkoholdrikken til kvinner eller han har brukt makt og vold for å holde ofrene nede under voldtektene.

- Han erkjenner ikke straffskyld. Han sier han aldri har møtt flere av kvinnene, sier hans forsvarer, advokat Djordje Borojevic, til Dagbladet.

Da tiltalen mot ham ble lest opp svarte han nei til straffskyld for samtlige voldtekter, vold og et par poster som omhandler tyveri og oppbevaring av et våpen. Han sier skyldig i å ha brukt og og oppbevart hasj.

I retten kommer tiltalte iført en blå v-genser over hvit skjorte. Håret er gredd i en skideskill.

Når han blir spurt om adresse av dommeren, svarer han:

- For tiden Ila fengsel, svarer han.

Når han blir spurt om å opplyse yrke, svarer han:

- Det var artist.

Han oppgir å ikke ha inntekt for tida og den var begrenset også tidligere, sier 37-åringen i retten.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling