Ettårig jente døde etter påkjørsel

Kriseteam på plass på camping i Selbu.

ETTERFORSKNING: Tekniske etterforskere undersøkte i kveld bilen som kjørte på den lille jenta. Sjåføren skal være svært nedbrutt etter ulykken. Foto: TOR AAGE HANSEN
ETTERFORSKNING: Tekniske etterforskere undersøkte i kveld bilen som kjørte på den lille jenta. Sjåføren skal være svært nedbrutt etter ulykken. Foto: TOR AAGE HANSENVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Ei ettårig jente døde etter å ha blitt påkjørt av en SUV inne på Selbu Camping i kveld. Et kriseteam har ankommet campingplassen i Sør-Trøndelag for å ta seg av sjokkerte feriefolk.

- St. Olavs hospital i Trondheim meldte klokka 19.10 at jenta er omkommet, opplyser Anlaug Oseid ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Førstehjelp
- Meldingen om ulykken kom inn til politiet via AMK-sentralen klokka 18.31. Da ambulansen kom til stedet, var jenta bevisstløs og uten pust, og det ble utført livreddende førstehjelp på jenta på stedet før hun ble fraktet til sykehuset, forteller Oseid.

Ifølge et øyenvitne på stedet var det en Toyota Land Cruiser som rygget på ettåringen inne på campingens område.

- Vitnet vil bli avhørt. Det vil også den mannlige sjåføren av ulykkesbilen, sier operasjonslederen.

Sjåføren skal være svært nedbrutt etter den tragiske hendelsen.

Teknisk etterforskning
Nå er Vegvesenets ulykkesgruppe og et krimteknisk team på campingplassen for å etterforske ulykken. Imens tar kriseteamet seg av folk på stedet.

- Det er flere som trenger å snakke, sier operasjonsleder Oseid.

Alle pårørende av jenta var varslet klokka 20.45.