<strong>DØDE I FARENS BIL:</strong> En ettåring døde i dag etter å ha blitt glemt igjen i farens bil. FOTO: Martin Sylvest Andersen  
Scanpix Denmark
DØDE I FARENS BIL: En ettåring døde i dag etter å ha blitt glemt igjen i farens bil. FOTO: Martin Sylvest Andersen Scanpix Denmark Vis mer

Ettåring døde i bil

Far glemte datter da han gikk på jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no) En ett år gammel jente omkom mest trolig av dehydrering da hun ble etterlatt i farens bil utenfor København, skriver Ekstrabladet.

Faren skal ifølge Ekstrabladet forklart at han glemte å levere fra seg datteren før han gikk på jobb. Da han var ferdig med arbeidsdagen oppdaget han jenta sittende i bilen.

- Vi går ut i fra at faren har glemt å levere jenta til barnehagen, og er kommet til å etterlate henne i bilen. Det er i hvert fall det han selv har forklart. Vi foretar en full etterforskning av saken for å utelukke alle andre muligheter, sa Flemming Poulsen fra Nordsjællands politi til Berlingske Tidene.

Tragedien skal blitt oppdaget da moren i ettermiddag kom til barnehagen for å hente jenta, som da ikke var der. Hun ringte da til barnets far, og det skal ha vært da det gikk opp for han at noe var svært galt. Da han gikk ned til bilen sin i 15.30-tiden fant han datteren død.

- Han har det ikke godt
Den 29 år gamle faren blir nå avhørt av politiet.

- Han har det ikke godt, sier Flemming Poulsen til Berlingske Tidene.

- Han er prosedyremessig pågrepet, vi ønsker å få alle fakta på bordet i denne saken. Han er mistenkt for å være årsak til sitt barns død. Det er noe som er prosedyre i saker av en slik karakter, sier Poulsen.

Hans Erichson jobber på en privat legevakt i Danmark, og han går ut og advarer mot varme biler.

- Barn kan ikke holde ut og sitte lenge i en varm bil. Når de er små skal man huske det, for de kan ikke selv protestere, sier Erichson til Berlingske Tidene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer