Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ettåring påkjørt og drept av traktor i Oslo

Flere øyenvitner til tragedien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En ett år gammel gutt omkom i en trafikkulykke i Hoffsveien på Skøyen i Oslo i 09.45-tida i formiddag.

- Jeg kan bekrefte at et en gutt er død etter en påkjørsel der en traktor var involvert. Det var flere vitner til ulykken, opplyser operasjonsleder Kjetil Kroken ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Etter det Dagbladet.no får opplyst hadde traktoren påmontert en feiemaskin, men det er uklart om denne var i drift da dødsulykken skjedde.

Ifølge vitner satt barnet i barnevogn i forkant av påkjørselen. Barnet ble påkjørt da det sammen med sin far skulle krysse veien på en fotgjengerovergang.

Mannen som ledsaget barnet skal ha kommet fysisk uskadd fra påkjørselen, men ble kjørt til sykehus for legesjekk og oppfølging.

- Sivilt politi kom raskt til stedet etterfulgt av ambulanse. Selve barnevogna så hel ut, forteller en mann som jobber i et av nabobyggene til Dagbladet.no.

Påkjørselen skjedde like ved en trikkeovergang og en holdeplass, og trikkeovergangen var lenge avsperret, men er nå åpnet for vanlig trafikk igjen.

- Det var flere vitner til ulykken, og flere av disse har fått tilbud om oppfølging. Føreren av traktoren har vært innom legevakta for en sjekk, men vil nå bli tatt inn til avhør, sier operasjonsleder Kjetil Kroken.

Føreren, en mann i 20-åra, får rutinemessig beslaglagt førerkortet.

image: Ettåring påkjørt og drept av traktor i Oslo

- Det er foreløpig ikke mistanke om promille eller andre lovbrudd tilknyttet ulykka, men vi vil undersøke dette nærmere, sier innsatsleder Kjell Jan Kverme til Dagbladet.no.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 09.43.

Dagbladet.no kommer med mer.

TRAGEDIE: En ett år gammel gutt ble påkjørt og drept i dette fotgjengerfeltet på Skøyen i Oslo i formiddag.
FRAKTES VEKK: All trafikk ble stanset i trikkekrysset etter ulykka. Cirka en senere ble traktoren fraktet vekk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media