Tragisk ulykke i Spania

Ettåring truffet av hagl: Døde

Et ekstremvær i Catalonia har ført til at flere personer er skadd. Onsdag mistet en ettåring livet etter å ha blitt truffet av hagl.

HAGL: En ung jente mistet livet i Girona i Catalonia. Foto: Sicus Carbonell/Reuters/NTB
HAGL: En ung jente mistet livet i Girona i Catalonia. Foto: Sicus Carbonell/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er den spanske avisa Murciatoday som viderebringer den tragiske nyheten om at en ettåring er død som følge av ekstremværet i Catalonia, en region i det nordøstlige Spania.

Avisa skriver at den 20 måneder gamle jenta skal ha blitt truffet av et hagl på størrelse med en appelsin, og jenta skal raskt ha blitt fraktet til sykehus. Bare timer seinere kom beskjeden om at jenta hadde mistet livet, skriver flere medier.

KRAFTIG HAGLSTORM: Byen Sestri Levante i Italia ble rammet av en kraftig haglstorm. Video: Twitter. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Den spanske avisa skriver at det lokale brannvesenet mottok mer enn 40 nødanrop da ekstremværet sto på som verst.

Independent hevder at rundt 30 andre skal ha blitt skadd, og at en kvinne fortsatt er innlagt på sykehus. De enorme haglsteinene skal ha knust bilruter og ødelagt flere bygg.

Den spanske regionen har den siste tida vært utsatt for et voldsomt vær. I flere av områdene er det også sendt ut farevarsler.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer