Etter 20 år fikk ChadMichael en hjertevarm unnskyldning fra en av sine mobbere. Han brukte to dager på å skrive svaret

Felte noen tårer.

STERK HISTORIE: Den amerikanske merkevarekonsulenten og designeren ChadMichael Morisette delte denne uka en sterk historie på sin Facebook-profil. En dag hadde det nemlig dukket opp en melding i innboksen hans. Avsenderen var en av de som hadde mobbet Morisette gjennom store deler av skolegangen. Foto: LinkedIn
STERK HISTORIE: Den amerikanske merkevarekonsulenten og designeren ChadMichael Morisette delte denne uka en sterk historie på sin Facebook-profil. En dag hadde det nemlig dukket opp en melding i innboksen hans. Avsenderen var en av de som hadde mobbet Morisette gjennom store deler av skolegangen. Foto: LinkedIn Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den amerikanske merkevarekonsulenten og designeren ChadMichael Morisette delte denne uka en sterk historie på sin Facebook-profil.

En dag hadde det nemlig dukket opp en melding i innboksen hans. Avsenderen var en av de som hadde mobbet Morrisette gjennom store deler av skolegangen. Det skriver Instinct Magazine.

- Unnskyld Meldingen lød som følger:

«Hei, Chad. Jeg snakket nylig med datteren min på 10 år om dette med mobbere og mobbing. Hun spurte meg om jeg noen gang hadde mobbet noen, og jeg måtte dessverre si «ja». Det jeg da begynte å tenke på var hvor dårlig jeg oppførte meg overfor deg. Jeg vil veldig gjerne si unnskyld for det. Hadde vi bodd i samme delstat skulle jeg gjerne gjort det ansikt til ansikt. Jeg vet ikke en gang om du husker dette, men det gjør jeg - og jeg er veldig lei meg.»

Morrisette reflektertete også litt rundt situasjonen sin på den tiden, og hvordan han antakeligvis hadde fortrengt mye av det som skjedde da.

- Både på ungdomsskolen og videregående ble jeg mobbet for å være den jeg er. Jeg ble mobbet for å være homofil. Jeg ble mobbet for å være liten. Jeg ble mobbet for alle grunner det går an å bli mobbet for. Det var grusomt. Jeg kunne ikke engang gå til klasserommet uten en eskorte av voksne eller venner, skriver han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.